Flat and job search… i què més?

En aquest món globalitzat cada cop hi ha més gent que canvia d’ubicació i decideix fer les maletes i canviar de lloc de residència i per tant de treball. Crec que tothom coneix algú que ha decidit marxar del país i anar a treballar i viure a Regne Unit, a Alemanya o on toqui.

Amb les eines que tenim a l’abast, cercar lloc on viure és senzill. Es qüestió de fer la cerca adient a Google (rent flat London, per exemple) i obtenim diferents setis on aconseguir un pis de lloguer o de compra amb filtres que ens permeten escollir preus, metres quadrats, etc, etc. El tema feina, també està solucionat tant sols cal cercar job search per obtenir diferents portals de cerca de feina que també ens permetran filtrar per ubicació, empresa, salari, etc.

Així doncs, amb dos cerques senzilles ja tenim pis i feina, ja està? Estaria de luxe poder trobar un seti on hi hagués informació centralitzada tipus: quina documentació és necessària, quins tràmits a banda dels comentats cal fer, etc, etc. Algú coneix un servei per l’estil?