Flat and job search… i què més?

En aquest món globalitzat cada cop hi ha més gent que canvia d’ubicació i decideix fer les maletes i canviar de lloc de residència i per tant de treball. Crec que tothom coneix algú que ha decidit marxar del país i anar a treballar i viure a Regne Unit, a Alemanya o on toqui.

Amb les eines que tenim a l’abast, cercar lloc on viure és senzill. Es qüestió de fer la cerca adient a Google (rent flat London, per exemple) i obtenim diferents setis on aconseguir un pis de lloguer o de compra amb filtres que ens permeten escollir preus, metres quadrats, etc, etc. El tema feina, també està solucionat tant sols cal cercar job search per obtenir diferents portals de cerca de feina que també ens permetran filtrar per ubicació, empresa, salari, etc.

Així doncs, amb dos cerques senzilles ja tenim pis i feina, ja està? Estaria de luxe poder trobar un seti on hi hagués informació centralitzada tipus: quina documentació és necessària, quins tràmits a banda dels comentats cal fer, etc, etc. Algú coneix un servei per l’estil?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Que ens deixes?

 • Oriol Morell i Jané

  No home no, era una reflexió / oportunitat de negoci? 😉

 • Home, la idea seria un portal d’ofertes de feina on s’hi vinculessin ofertes de pisos seguint uns paràmetres predefinits com ara proximitat, sou/preu lloguer, transport,…

  O viceversa. Un pis amb un lloguer determinat que t’assenyalés totes les ofertes de feina que hi ha en un determinat radi i/o determinada categoria laboral que et permetés arribar a pagar el lloguer.

  Fet a lo cutre, sobre un mapa (estil google maps) pot ser relativament senzill georeferenciar les dues coses

  🙂

 • Oriol Morell i Jané

  No home no, això ja existeix. El que em cal és saber com tramitar un permís de treball, saber si puc operar amb un compte corrent d’aquí o he d’obrir un compte corrent allà, com tramitar visats i on, etc, etc.

 • Spoken

  El Consulats haurien de respondre a tots aquest dubtes…
  Tot i que sé de bones fonts, q moltes vegades, son els propis “usuaris” que informen als Consulats.

 • Home.

  No és ben bé el que comentes però l’enllaç que deixo em sembla que és prou interessant com per a compartir-lo:

  http://locationindependent.com/blog/

  Salut !

  http://rickart.claudator.com