Post navigation

 • Fa unes hores he fet l’upgrade i….

  Demà torno a Debian.

 • Oriol Morell i Jané

  Era d’esperar 😉 N’ets fan.

  Però no havies deixat Ubuntu ja?

 • S’i, una experi[encia similar em va fer deixar Ubuntu. Pero… fa uns mesos vaig recaure i li vaig donar una segona oportunitat, el portatil es la meva eina de treball pero a vegades tambe el fa servir la xicota i vaig decidir posar-li facil…

  …pero, el resultat ha estat que m-he complicat la vida a mi mateix. Ubutnu esta be, al pc de casa es el que hi tinc, pero esta be si no li demanes, si el tens com un PC de treball normal… correu, navegar, ofimatica,… pero… a la que modifiques quelcom i li demanes mes…. Peta a lactualitzar!

  Ara… tinc un portatil cafetera….

 • Oriol Morell i Jané

  Bé, la llibertat de triar és una joia 😉

  El meu ubuntu, amb alguna que altre modificació, funciona la mar de bé i espero que l’actualització sigui un èxit, ja us ho explicaré.