Barcelona fa pudor

Quan vaig estar a Londres fa una pila d’anys vaig conèixer un munt de gent que havia estat a Barcelona i que em deia que feia pudor i que els barcelonins no la notàvem, que era una pudor constant que es ficava al cos, a la roba, etc…

Avui llegeixo un article de la Mercè que m’ha fet tornar a aquella estada a Anglaterra: Que mal huele Barcelona.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Barcelona huele a pis de gato desde hace varias semanas.

  http://tinyurl.com/2dofua

 • Oriol Morell i Jané

  Pel que diuen els turistes, això ja és de fa anys 😉

 • marc

  Totalment d’acord amb el post de la Mercè. Barcelona fa pudor i jo tinc la mala sort de tenir el W.C. al costat de l’habitació (La pudor puja pels desaigües, horrible). En fi, que com no podia ser d’una altra manera Barcelona s’està convertint en el punt més visible de l’involució exponencial que viu el nostre país.

 • Oriol Morell i Jané

  Ben tornat company 😉

  Avui la notícia és que BCN té un índex de contaminació brutal! Fins i tot una macro-ciutat com London ens passa la mà per la cara