Mor el tauró, ja ens podem banyar

El tauró que va ser retirat del seu hàbitat natural per tal que els guiris i altres personalitats poguessin banyar-se amb tranquil·litat a la platja, ha mort.

Òbviament, ara tot era previsible, estava malalt, era vell, bla bla bla…

Què val la vida d’un animal per als humans? Un bany tranquil a la platja.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • el tauró era evident que estava malalt … cap tauró es deixaria atrapar amb tanta facilitat sense escapar-se i menys rondaria tan a prop per la sorra amb el perill d’estancar-se.

  sincerament no trobo que hagu sigut cap maniobra per desfer-se’n d’ell.

  pa gustos los colores 😉

 • Oriol Morell i Jané

  No és qüestió desfer-se’n, és qüestió de com es tot plegat en aquest país.

  Cito de Blog tiburones:

  Cualquier no-experto como yo sabe que la captura genera un stress al animal que le puede causar la muerte. Cualquier no-experto puede intuir que la cautividad no le sienta nada bien a los tiburones, especialmente especímenes tan adultos como este. Pero ellos son los expertos, a ver qué explican ahora.
  Teníamos un tiburón ( o 3??) que desde finales de julio venía saludablemente a su playita a pasear, y luego volvía al gran azul tranquilamente hasta el día siguiente. Lo capturan para “protegerlo”, una hazaña en la que el sano tiburón lucha con fuerza, provocando heridas leves a los salvadores.
  Y en unas horas tenemos un animal viejo, con la aleta herida, enfermo, sin fuerzas, que finamente fallece. Algo falla aquí.

 • Part de raó tens, la manera de d’actuar no es la correcta potser. De totes maneres no n’estic segur del tot de que un tauró en perfecte s’hagués deixat atrapar com si res.

  Sigui com sigui, rest in peace.

 • cristina

  Era previsible que moris, ja que fins i tot jo que no en sé, sé que els taurons no s’apropen tant a la platja.
  no estic gens d’acord amb l’expectació que va crear l’aquarium a l’hora de atrapar el tauró, realment m’han decepcionat, jo creia que ells estimaven els animals. Quin mal feia un animal que a la fi i al cap a nascut en el medi aquàtic? si hi ha un tauró que es banyin a casa. Era previsible que no viuria tota la vida com a objecte d’explectacle.