adn.es versió Peta

Avui el diari ADN obria a tota plana amb la inauguració del seu no site en versió Beta.

adn.es versió Peta

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • No ho entenc. No em dedico professioanlment al món web, tot i que sovint faig quelcom de manera desinteressada o per guanyar alguns dienrons extres.

    Quan faig quelcom m’hi miro molt. Ho repasso tot de dalt a baix abans d’entrgar-ho o alliberar-ho. Comprovo amb diferents navegadors, ho adapto, repasso bugs,… a vegades sempre es pot colar quelcom però miro d’evitar-ho al màxim.

    aleshores em pregunto. Com pot ser que si jo, de manera “no professional” miro de vigilar-ho tot, els professionals no sempre ho fan? com pot ser que als d’ADN se’ls hagi colat això? com pot ser que aparegués el Manolo a la web de la gene?,… i tants altres “com pot ser…?”.

    No ho entenc.