Problemes amb WordPress

WordPress darrerament és un no parar de problemes, surt una nova versió (2.2) i es fan públics forats crítics a la versió anterior (2.1), actualitzes a la nova versió a corre cuita i resulta que encara té més forats que l’anterior.

Productes lliures d’aquest tipus haurien de revisar-se més abans de treure noves versions, ja que arriben a un gran públic i són poden arribar a generar molta desconfiança als usuaris.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Algun d’aquests problemes té a veure amb que fa una estona el teu bloc no tenia imatges? o… era un bug de l’Oriol 2.9? 🙂

  Pel que fa a la darrera reflexió, crec que a vegades, alguns productes lliures que esdevenen populars s’afanyen massa a treure versions noves. Volen demostrar activitat i evolució treient versions noves cada dos per tres i en això poden punxar. Per això m’agrada la “filosofia Debian” (per dir-li d’alguna manera), no treure res nou fins que estigui ben sòlid… tot i que a vegades es passen.

  Per això, i ara no t’esberis, eh!, a vegades critico Ubuntu. Sí, és cert, sort que existeix, sort! I jo l’empro per adoctrinar i reconvertir gent. Però a vegades tinc la sensació que estan dins aquesta dinàmica d’anar alliberant versions. Tenen aquesta mena de compromís dels sis mesos que crec que els fa més mal que ve. No cal que siguin un Debian i treguin versions cada dos anys però, treure i forçar-se a treure versions cada sis mesos, crea, al meu entendre, dos problemes. El primer, és molt fàcil, quan en una versió hi ha quelcom que no rutlla, pensar, “total, d’aquí quatre dies surt una versió nova”, i deixar-ho (deixant el problema i forçant a l’actualització a la nova versió). I, el segon, la pressa per treure noves versions pot provocar això que comentes del Word press.

  Crec que hem d’anar amb solidesa, sense penjar-nos, però amb solidesa. No som un producte comercial, un Windows que omple el mercat de versions beta (tot i que ells en diguin estable), i crec que el programari lliure ha de presumir de qualitat i solidesa.

 • Oriol Morell i Jané

  El tema de les imatges ha estat una “cagada pastoret powered by Oriol” 😉

  Totalment d’acord amb que no cal córrer, però tampoc adormir-se 😉