Torno a tenir PageRank

Quan vaig migrar de domini vaig prendre totes les mesures per evitar perdre PageRank: les pàgines que apuntaven a volldamm.net van ser redireccionades mitjançant un Error 301 – Moved Permanently cap a oriolmorell.cat, vaig comunicar a diferents pàgines que m’enllaçaven que canviessin l’adreça del seus links, etc…

Tot havia de ser perfecte, però vaig perdre tot el PageRank, tots els scripts de càlcul em deien que tenia 0 PR. Vaig arribar a programar el meu propi script de càlcul de PR, pensant que potser era alguna errada amb el domini .CAT, però ni així, al cap i a la fi anava a consultar el PR a Google i ells em deien que no en tenia. Finalment vaig deixar-ho córrer, no tenia més temps i vaig decidir que havia fet quelcom malament pel que Google m’havia penalitzat.

Avui llegeixo una notícia al blog d’en Xavi Caballé que diu que la barra de Google ja informa del PR dels setis amb .CAT, consulto el meu PageRank i sorpresa! Ha tornat!

[tags]PageRank, Google, .cat[/tags]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • uy! pues ahora que lo dices, creo que no actualice el link… 😛

 • Felicitats! x fi!

 • Ostres… sort que en tornes a tenir, eh! que sense no es pot viure 🙂

 • Oriol Morell i Jané

  Els teus comentaris darrerament són un festival de l’humor, eh 😉

 • He fet la conya per que temps enrere vaig llegir un post de’n Benjamí on parlava del PR i feia la conya de “sense PR no ets ningú”.

 • Oriol Morell i Jané

  Sí, ja sé de que va el tema… suposo que si el títol del post hagués estat “El PageRank de Google margina el .CAT” els comentaris haguessin estat iguals, oi? 😉

  Per altra banda, imagina’t un conductor de cotxes que ha de demostrar a la feina que sap conduir i que quan li demanen el carnet de conduir l’ha perdut…..

 • Bona analogia, i enhorabona!

  Tots sabem el que costa tenir un bon PR i la ràbia que fa perdre’l! 😉

  Un PR 5 és per alegrar-se!, no?

 • Ep Oriol!
  que no critico pas que et preocupés no tenir PR!!! jo mateix sóc un paranoic de controlar els vincles, visites, comentaris,… de les webs que faig (i això que ho faig per afició).

  Simplement era una conya innocent.

  Salut!