Quan la música no és només negoci

Avui fent les compres a les que ens aboca el consumisme nadalenc, hem anat a parar al FNAC, regirant i pensant què regalar ens hem trobat un disc genial a un preu formidable.

Es tracta del disc de Jamie Cullum, TwentySomething a 5.95€! Això sí que és música, cultura i negoci, no només negoci. De fet el disc està disponible en dos edicions, la senzilla que inclou el CD amb una caixeta de cartró i para de comptar, i la especial que conté lletres, quatre temes inèdits, etc…

Què fa que la resta de músic o companyies discogràfiques no ofereixin els seus discs en un format barat i un altre més car? Està clar, és més fàcil queixar-se de la pirateria i plorar que no pas prendre mesures i fer les coses amb el cap.

No sóc una persona rara, podia connectar-me a qualsevol xarxa P2P i descarregar-me el disc en una estona, però no paga la pena perdre el temps podent tenir per menys de 6€ l’original.

[tags]Música, Jamie Cullum, SGAE[/tags]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Dóna gust poder tenir l’original sense sentir-se estafat! Bona música, a bon preu.. i a guanyar diners al concert!

  • Oriol Morell i Jané

    Clar que sí i els fans contents 😉

  • Si… això que dius en part ho fan amb el llibres amb l’edicio de butxaca i la de tapes dures. Amb la música podrien fer-ho, encara que tardés una mica més a sortir el cd en vesrió reduida, pero almenys la compraries legal i a un preu més reduit.

  • Exacte! jo sempre compro l’edició de Butxaca, i si el llibre m’agrada molt, la cara 🙂

  • Oriol Morell i Jané

    Correcte, pastat al llibres 😉