Post navigation

 • Un

  Tasses, no taces !

 • Oriol Morell i Jané

  Merci Un, quina patinada!

 • Era de “l’emoció” per tornar a tenir el Tripartit…

 • Oriol Morell i Jané

  Tripartit? No, no, “govern d’entesa”.

 • Un

  És cert, és terrible i una hecatombe. En canvi si en Mas hagués estat el president (el mateix que també preferia pactar amb el PSC i que va retallar amb ells l’Estatut del nostre Parlament) aleshores cap problema ! Com es pot criticar, essent convergent, a ERC per voler pactar amb el mateix partit amb qui volien pactar ells primer ?

  Total, posats a triar entre un prepotent fastigós i un espanyolet tonto de la boina em quedo amb el segon: de fet no en voldria cap dels dos però quan hom té 20 escons no pot presidir el govern, s’entén ?

  Em sembla que n’hi ha alguns que no ho entenen. En Mas va plantejar aquestes eleccions com a tot o res, o CiU o tripartit. Ja té el que volia. Mala sortu tu, haber elegido muerte !

 • Oriol Morell i Jané

  Has sentit a parlar del govern en minoria? La meva opinió, a banda de fer acusacions i demés, és que ERC s’hagués hagut de quedar a l’oposició tot controlant que el govern en minoria no fes disbarats.

  Però altre cop se’ns mostra la gana de govern que té ERC, la necessitat de ser-hi.