La Fonera: oberta

Martín Varsavsky ha fet públic el codi font de La Fonera, ara ja podrem tafanejar-la, millorar-la o personalitzar-la, a més d’esborrar sospites del mal ús de la nostra connexió a Internet per part de Fon.

[tags]Fon, Fonera[/tags]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Ei Oriol, estic interessat en registrar-me a fon, i voldria saber com s’instal·la la fonera si el meu router ja és inalàmbric. Desactivo la funció inalàmbrica dle meu router i endollo la fonera en una sortida lliure??

  Merci!

 • Oriol Morell i Jané

  Francesc, jo l’he instal·lat directament com un segon router WiFi.

  L’he endollat a una boca lliure del router inalàmbric i llestos, tinc dos WiFi’s a casa, no hi ha problema 😉

 • Merci, tot i que ja no hi ha l’oferta de 5 euros, la compraré igualment 😉

  Salutacions!