Firefox 2.0: llesta per a descarregar

Actualització: Ara ja és oficial, Firefox 2.0 per a tothom!!

Tot i no haver-se fet públic encara, ja es pot descarregar la nova Firefox 2.0 des dels servidors FTP de la Mozilla Corporation.

La release final, que no varia gens respecte la tercera candidata, es pot descarregar per als diferents sistemes operatius:

Hi ha qui diu que la guerra entre Internet Explorer i Firefox està servida, pel que a mi respecte la batalla de la qualitat la guanya Firefox, falta que també guanyi la de la popularitat.

[tags]Firefox, Mozilla[/tags]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Hola, jo ja l’he instalat i l’acabo de treure. No se exactament que passava pero tot l’ordinador m’anava molt lent, sobretot carregant pagines dins del Firefox pero tambe canviant de programes, inclus utilitzant el word.
  He llegit a Fayerwayer.com que la versio que es pot descarregar no es la definitiva. Ni idea, nomes comento la meva experiencia. Esperare uns dies a tornar-ho a provar, ja que a mes estic en un ordinador angles, i he d’instalar el programa en un disc dur remot, que tambe pot influir…(tot i que la versio antiga estava en aquets disc dur i anava perfecte).

  Salutacions

 • Oriol Morell i Jané

  Salut, jo he instal·lat la versió del FTP i no tinc cap problema i no he notat res respecte la RC3.

  Has eliminat primer la versió anterior, etc, no?

 • Doncs no crec que l’Explorer venci a Firefox… com a mínim ha suportat les primeres dotze horetes de vida… no com l’altre xD

 • Oriol Morell i Jané

  Anouke, la de qualitat segur q no la guanyarà, falta saber si serem capaços de popularitzar-lo!

 • La veritat es que no havia eliminat la versio anterior, l’he instalat a sobre directament i crec que s’ha liat. Ara ho tornare a provar, deuria ser aixo!
  Merci!

 • Pingback: oriolmorell.cat » Firefox 2.0 també punxa, primer bug()

 • Pingback: oriolmorell.cat » Canvi als AccessKey de Firefox()