Ordinadors amb Ubuntu preinstal·lat

No sé massa bé com, he anat a parar a la web d’una empresa anomenada System76 que ven, exclusivament, ordinadors (portàtils, estacions de treball i servidors) amb Ubuntu 6.06 LTS preinstal·lat, els preus no són totalment competitius però em sembla un bon començament.

Algú coneix alguna iniciativa similar a Europa?

[tags]Linux, Ubuntu[/tags]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Ep! Hi ha una cadena, PC-Coste, que quan et diu el preu, per defecte te’l diu sense windows. Els venen amb Linux preinstal·lat i si vols Windows, paga a banda.

  Desconec quina distribució hi posen però suposo que deu ser Ubuntu.

 • Oriol Morell i Jané

  Salut!
  Jo coneixia iniciatives com les de Carrefour, que distribueix pcs amb Linux, i crec que algú altre. Però em referia a això precissament, a alguna cadena que només es dediqui a això i a poder ser amb venta per internet.

  No coneixia PC-Coste, merci!

 • Cal dir però que el coneixement de la gent que teballa en alguna franquicia de l’empresa es queda bastant curt i de linux amb prous feines saben com s’escriu… per comprar maquinari per Linux, Pricoinsa.