La Sexta: només per a uns quants

La Sexta, la cadena de l’Emilio Aragón, fa pudor… no sé si per allò de Te huelen los pies o per quin motiu la gent d’aquesta cadena s’estan esforçant a fer que tot el que està relacionat amb ells sigui patètic o proper al que és patètic.

Fins ara el fet que una gran part dels ciutadans no podessin gaudir dels mateixos drets que altres, pel que fa a la recepció de la cadena, em preocupava molt poc. No penso mirar el Mundial de futbol, ni res per l’estil i sincerament penso que aquesta cutre-cadena em pot aportar ben poc, però avui m’han passat l’enllaç a la seva web i m’ha entrat mal de panxa.

Com una mitjà de comunicació d’aquest segle pot plantejar una web així? Com, avui en dia, encara podem plantejar webs coses com això (he intentat enganxar els múltiples scrolls de pantalla en una sola imatge):

lasexta_es.jpg

A saber quina burrada de diners han pagat per tenir això! Mareta meva!!

El repte de La Sexta deu ser fer que els seus continguts només puguin ser vistos per part de la ciutadania i ho estan aconseguint!! Felicitats Emilio & CO!

Nota: Inclouré aquest post com a entrada d’humor: ha de ser una broma!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Bernat

  Evidentment, tú ho has dit: “La Sexta: només per a uns quants”, els que utilitzen Internet Explorer 🙂

  Com a mínim haurien pogut avisar i posar allò tan mític de: “Optimitzada per a IE”.

 • Realment… entendre algo d’aquesta web representa un exercici mental encomiable.
  Frustra veure com aquests “dissenys” es venen!
  No es necessiten enemics, amb dissenys com aquests.

 • pues ya es raro, porque a buenafuente le gusta bastante esto del www. En cuanto a la cadena, yo la vi ayer por primera vez. El programa de olga viza en el que entrevistaban a jordi pujol me parecio muy interesante. Aunque claro, supongo que era el personaje mas que nada…

 • Pingback: volldamm.net » e-notícies estrena disseny… o no()

 • Rap

  El més lamentable no és que una cadena de televisió tingui una merda de web, sino el més preocupant és que aquests mateixos energúmens que fan aquests tipus de coses també son contractats per a l’administració per realitzar una administració oberta a “todos(.es)”

  Per cert, no sé si l’has probat, però per fer aquest tipus de captures et recomano l’extensió ScreenGrab per a Firefox.

 • Oriol Morell i Jané

  Rap, qui són els responsables d’això?

 • Rap

  Bé, no sé qui són els responsables d’aquest “engendro”, no em referia en aquest cas en concret, si més no en general, ja que sovint des de l’administració es contracten “grandíssims” professionals com els que han fet aquesta cosa, no m’atreveixo a dir-li web.
  En fi, la culpa no deixa de ser de l’analfabetisme digital que sufreixen molts, i que condueix cap a la contractació i compra de serveis precaris.

 • antoni

  el vostre comentarista “montes” no es la millor propaganda per la cadena mentres ell faji els comentaris hipocrites jo no la mirare