Macrobotellón vs Macrolectura

Quants de vosaltres sabeu que avui a les 12.00 del migdia està convocada una Macrolectura al Parc de la Ciutadella de Barcelona? La trobada ha estat convocada mitjançant SMS, correu electrònic, etc… per tal de demostrar que els joves no només sabem beure, que també ens agrada llegir, culturitzar-nos, etc.

La Macrolectura vol arreplegar aquest matí tot el jovent, o a tothom, que vulgui passar una estona divertida a la Ciutadella llegint una estona. Els estris necessaris són obvis: un llibre, o més d’un, i tu mateix.

Per desgràcia, cap mitjà de comunicació se n’ha fet ressó, no és debat constant a les televisions, ràdios i diaris… així doncs, què coi passa?

Jo, com l’Anna, no vaig rebre cap SMS, cap correu electrònic, ni res de res anunciant-me el macrobotellón. Me’n vaig assabentar pels mitjans de comunicació que, òbviament, van ser els màxim culpables (potser involuntàriament) de l’èxit de la trobada de la setmana passada. Aquesta setmana, per algun estrany motiu, sembla que no interessa fer-se ressò que els joves també fem altres activitats a part de beure i delinquir.