Problemes amb GMail

Actualització: Els problemes han estat solucionats i puc accedir amb normalitat al meu compte! 😉

Fa prop de 4 hores que un dels meus comptes a GMail ha deixat de funcionar.

Error de servidor

Gmail no està disponible temporalment. Creueu els dits i torneu-ho a provar al cap d’uns minuts. Disculpeu les molèsties.

Començo a tenir por de viure en les meves carns la GMail Horror Story que vaig llegir fa uns dies…

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Haurem d’anar fent còpies bàsiques de GMail per aquestes situacions!
  O això o entrenar-nos per a possibles ensurts, que a segons quines edats no són bons! 😛

 • Oriol Morell i Jané

  Ja veus, un s’ha de començar a curar d’espants 😉

 • Si seguim així els nostres fills ja creixeran amb els dits creuats! Darrerament em sortia bastant sovint aquest misstage, i sort que el Gmail no és el meu compte principal. Jo sóc de la vella escola… i continuo desant-me els correus al disc dur. Això de que es quedin coses “condidencials” (o no..) per internet, i més sabent la política de Gmail…

 • Oriol Morell i Jané

  Salut, crec que les dades “confidencials” cada dia són més difícils que ho siguin… de tota manera jo sóc de l’escola IMAP, tot el meu correu accessible des de qualsevol lloc i de manera sincronitzada 😉 i Gmail, una manera més de consultar-lo.

 • Doncs just arribar a casa, ja he tingut matèria per fer un post al weblog: És de fiar Gmail?. Aquest cop, l’error m’ha sortit en forma d’alerta informativa! 😉