Ja està aquí! Dell Inspiron 630m

Ahir em va arribar la meva nova joguina, un Dell Inspiron 630m. De moment no l’he pogut gaudir massa, estic desfent el que ve fet per defecte i instal·lant l’entorn tal i com el necessito: Dual Boot Ubuntu Linux i Windows XP.

Ben aviat us donaré més detalls d’aquesta meravella!

Dell Inspiron 630m

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Spoken

  Com un nen petit amb sabates noves 😉 !!!

 • Oriol Morell i Jané

  Si un nen tingués aquestes sabates… volaria!

 • Ostres! Felicitats , que es un regal d’aniversari del blog ?!?!?
  Doncs jo tinc el mateix, i de moment tret de lo de la pcmcia, molt be.

  Jo tambe vull mantenir el redmondsoft i posar-hi una ubuntu, pero encara no ho he fet, basicament perque tinc dubtes alhora de quines particions s’han de mantenir per poder fer. Tinc backup de les tres particions que venien, pero encara no he trobat el moment de llançar-me a la piscina….(tipic)

  No cal dir que si escrius alguna recepta sobre el tema, compatibilitat, gestio d’energia, etc…, a mi particularment m’anira de fabula (que tipic tambe). Per altra banda, sota el tag dell al meu delicious hi tinc
  uns quants links d’instalacions d’ubuntu en el 630m

  Salut

 • Oriol Morell i Jané

  Jo el que he fet és instal·lar el Parititon Magic, refer la partició primària de Windows XP i crear-me l’espai necessari per la Ubuntu.

  Tot i així ja tenia pensat fer una recepta d’instal·lació, perquè algun problema hi ha :'( A veure si aquest cap de setmana puc posar fil a l’agulla!

 • Pingback: volldamm.net » Ubuntu als ordinadors Dell()

 • Pingback: volldamm.net » Ubuntu sobre un Inspiron 630m()