Dormir 2 hores!

Fa temps que parlo amb la gent del que em preocupa passar-me més d’un 30% de la vida dormint i avui a fresqui.com he trobat la solució!

Al New Scientist publiquen un article que parla d’un nou medicament que permetria tenir un son reparador de dues hores sense afectar al nostre rendiment!

És curios que mentre uns parlen d’adaptar-nos a l’horari dels tres vuits (8 hores de feina, 8 de lleure i 8 de descans), alguns pensem en com reduir aquestes 8 hores de descans per poder gaudir-ne més de feina o lleure.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Spoken

  Això és moooolt friky….de bon rotllo, però friky, de nassos! 🙂

 • "Dormir es para débiles"

  Nah… però si dormir juntament amb el menjar i el sexe és de les coses més necessàries i agradables que existeixen 😉

 • Oriol Morell i Jané

  No dic que no sigui necessari o agradable, però trobo excessiu dedicar-hi una tercera part de la vida. Igual que consideria excessiu passar un terç de la vida cardant o menjant, eh! 😉

 • Mogut

  Jo ho vaig veure aqui un dia abans que a Fresqui http://meneame.net/story.php?id=7425

 • LA todo

  Mentres les 8 hores "noves" siguin per lleure i oci, estarà bé, si a més sumem que dormirem menys, i aquestes hores "no dormides" fossin tb per a lleure… és clar que si el medicament no està a l’abast de totes les butxaques potser serà un cercle viciós que no ens portarà enlloc. Em quedo amb una bona migdiada! 😛

 • Oriol Morell i Jané

  Mogut: Fins avui no he pogut subscriurem als feeds de "meneame.net", però millor no explico el perquè no podia…. 😉

  LA todo: Seria genia poder dormir "perquè sí" i no "perquè estas kao"! Imagina’t, poder dormir 4 hores, el doble del que necessites! (El que serien 16 hores ara) i total perquè vols!

 • LA todo

  um 😛 molt temptador!