Es cerca WiFi

Per uns mesos estic vivint prop de la plaça Francesc Macià de Barcelona i em trobo amb un dels problemes habituals de les vivendes temporals: no tinc connexió a internet i la possibilitat de contractar-la és caríssima (pel fet de ser temporal):

 1. Opció 1: Connectar amb mòdem: car i lent
 2. Opció 2: Contractar una ADSL: trigaran un mes en instal·lar-me-la i amb el contracte de permanència em sortirà per un ull de la cara, per barata que sigui
 3. Opció 3: Connectar amb Vodafone Mobile Connect: és bàsicament car
 4. Opció 4: Anar a un ciber o telecentre: no m’és útil
 5. Opció 5: Accedir a alguna WiFi

Un cop estudiades les opcions, trobo que la darrera opció és la més viable per tal de no gastar-me un dineral espectacular amb una connexió a Internet per a un parell o tres de mesos. De fet estic disposat a pagar una part de la connexió a Internet de la WiFi a la que em connecti, segur que em sortirà més barat que les altres opcions!

Ara només em cal troba algú per la zona que tingui un Access Point i el vulgui compartir 😉

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Anna

  Volldamm, jo crec que tinc la conexio q necessites, no?
  POts comptar amb mi per això..se que ets de confiança.
  Jo no et cobraria res.
  Ja diars si t’interessa.

 • Oriol Morell i Jané

  Estaria de conya, però des de Francesc Macià no arriba la senyal de la teva Wi-Fi, massa distància.

  Gràcies per la proposta 😉

 • Vodafone ha baixat els preus de la VMC i ara son 39€ amb 1Gb de transferencia o 59€ amb 5Gb de transferencia.

  Problema, 1 any de permanencia 😉

 • Oriol Morell i Jané

  Montagú: On puc trobar informació sobre el tema, a la web de Vodafone i per a Particulars encara posa unes altres tarifes i les botigues Vodafone són impossibles (cua, poques ganes de treballar, etc.).

  L’any de permanència no m’és problema amb el VMC en quant és mòbil i per tan el puc utilitzar aquí o allà 😉

  Gràcies!!

  Actualitzo el comentari: Acabo de veure la web de Vodafone actualitzada, avui vaig a pillar-ho, gràcies!!

 • Hola! En el Starbucks the f.macia tienen wifi. nunca la he usado pero creo que esta abierta. Yo vivo en el turo park, si estas mas arriba…

 • Oriol Morell i Jané

  Salut Inocuo, el WIFI del Starkbucks és de pagament, sembla que hi ha algún tipus de proxy que controla que hagis pagat o així. Quelcom similars als cibers convencionals.

  Jo estic entre el Turo Park i la Diagonal… 😉