Avui he provat la nova estafa de TMB

Aquest matí, a quarts d’onze he volgut provar el nou servei de TMB mitjançant el qual rebs, al teu telèfon mòbil, un missatge amb el temps que trigarà un autobus a arribar a una parada. Previament has d’enviar i pagar un SMS.

Envio el meu missatge “TEMPS 1393 64”, dos minuts més tard en rebo un altre informant-me que, malgrat l’he pagat, el servei està temporalemnt fora de servei. Estafa o presa de pèl?

Estafant als usuaris

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • LLegint el comentari anterior vull dir que jo ho he provat vàries vegades i m’ha passat el mateis, he de dir a més que no funciona res, ahir vàreig esperar més d’una hora el bus nocturn N6 a la parada Lope de Vega del Poble Nou, ja que la meva dona te claustrofòbia al metro, i ens vàrem haber d’anar a peu, tot i que en la parada hi habia la informació de que passaba cada 30 minuts. Agraïria la resposta.

  • Oriol Morell i Jané

    Jo et contesto, però poc tinc a veure amb TMB 😉

    El resum seria que se’n foten de nosaltres, ja sigui amb els sms, amb els temps d’espera, etc… una burla constant!