Hosts que realitzen spam

Al fer la migració de WordPress 1.5 a WordPress 2.0 vaig regenerar l’arxiu .htaccess que fa les URL ‘maques’ i no vaig recordar d’afegir a l’arxiu tots els hosts que tinc bloquejats per realitzar spam al bloc. Des d’aquell moment i fins a dia d’avui el nombre de comentaris spamosos ha estat de més de 9.000, he tornat a posar al .htaccess els hosts a veure si així l’spam torna a la normalitat.

He penjat el llistat de hosts denegats al meu .htaccess per si algú vol aprofitar-lo.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • iep!
  doncs mira, jo el vaig posar ahir en marxa per primera vegada el .htaccess per posar lo dels permalinks de wordpress.
  Prenc nota de la llista , gracies!
  i ja parlant de .htaccess, les directives per a que la gent no enllaçin imatges directament les fas servir? les tens a ma? Es broma…ho he buscat per la xarxa i he trobat aquest article que em sembla bastant bo.

  http://www.alistapart.com/articles/hotlinking/

  apali bon finde!

 • Oriol Morell i Jané

  Iep! No ho he emprat mai la protecció per HotLinking, si mai tinc problemes d’ample de banda ja et demanaré un cop de mà! 😉

 • Edu

  Bones,
  tinc alguns blogs en els que no uso la opció de URL ‘maques’, com quedaria l’arxiu .htaccess? Només posant la llista i ja està?

  El que sigui per rebre menys spam!
  salut’

 • Oriol Morell i Jané

  Correcte, només el llistat i fora! 😉