Escoltant un concert de Simple Plan

Em ratlla especialment obtenir un CD d’un concert d’algun grup que m’agrada, Simple Plan en aquest cas, i haver de sentir mitja cançó cantada pel públic. Coi! Jo vull sentir a Simple Plan, no als fans de Simple Plan!

A més, és normal pagar per anar a un concert i haver de treballar-cantar? Qui hauria de cobrar els drets d’autor? O potser… haurien de pagar els assistents a un concert per tal de poder cantar allò que han creat altres?

En resum…està bé anar a un concert i demostrar que els fans ens sabem les cançons però això no eximeix al grup d’haver de cantar-les i menys encara que es grava un CD!!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Potser ho fan perquè a molts altres si que ens agraden aquests moments 🙂 I si per tu això és treballar, patiràs molt en aquesta vida x) En el món n’hi ha d’haver per a tothom home.

 • Oriol Morell i Jané

  Doncs a les hores que facin dos versions del CD:

  Live CD cantat pels Simple Plan
  Live CD cantat pels fans

  😉

 • io krek k es l emocio la k et fa canta

  esk simpleplan estan tan bons k totm s anima a kanta les cansons!!

  jeje i a ki n li agradi k n vingi jeje o n ?¿

 • Oriol Morell i Jané

  Jo no dic que no, però el fet que compri un CD de Simple Plan que no està cantat per ells em fa sentir estafat.

 • Coi, però si compres el CD d’un concert, què esperes? 😛 Per qualitat d’audio i per escoltar tan sols les seves veus ja hi han els CDs amb les estrenes dels discs o les recopilacions. Molts quan volem escoltar la gravació d’un concert el que busquem precisament és la unió del grup amb el públic.

  Jo no els conec i no puc opinar, però no serà que esperaves trobar-hi fotos íntimes d’aquests “que estan tan bons” i per això estàs mosca? Es que si després de tan de temps encara et sents estafat… 😉

  Salut!

 • Oriol Morell i Jané

  Ostia, m’has enganxat! Jo volia mirar les fotos dels tios bons 😛

  No, fora conyes… jo em compro un CD de Simple Plan per escoltar Simple Plan, en concert a la dutxa o on sigui. Si vull escoltar els fans de qui sigui no pagaré drets d’autor…

 • Oriol??!!!

  ets l’Ori de la radio??!!
  si ho ets vaya p.. casualitat!!
  soc del camp d treball dakest any… q vam vernir a la radio i pel cocnert de betagarri..

  be si hoe ts petotnts

 • Oriol Morell i Jané

  Mmmm, doncs no em sona el tema ràdio, no 😉

  Però bé, salutacions igualment 😀