Post navigation

 • are

  Doncs sí…esperem que reaccionin ràpid.

 • El millor de tot però és que mentre els “programadors” del pseudo-navegador de Mocosoft poden trigar anys a solucionar un problema així, segur que la gent de Mozilla ben aviat ho tindran solucionat.

  El pitjor però és que els fanàtics dels productes beta de M$ aprofiten aquests tipus de forats del programari lliur per desprestigiar-lo i atcar-lo…

 • Oriol Morell i Jané

  Home, jo crec que és una cagada important que després de 3 RC a la setmana de fer pública la versió definitiva s’anuncii aquest forat.

  A més sembla que els de Mozilla s’ho prenen amb la calma:
  http://www.mozilla.org/security/history-title.html

 • uo!

  nava a dir, sobre aixo d’actualitzar la ubuntu, jo encara ho he de fer i no ho he fet mai, triga gaire? em mante tot com estava? em refereixo als serveis els .conf i tot aixo…

  Es que he vist passar la frase i aprofito l’avinentesa per fer la pregunta…

  Salut

  P

 • Oriol Morell i Jané

  Què vols fer, un update de la versió de la distribució o un update d’un paquet en particular?

  Si el que vols és actualitzar la distro, i no és un sistema crític, et recomano que donguis un cop d’ull a:
  http://trigger.cdo.linux.org.ph/2005/10/19/howto-upgrade-from-hoary-to-breezy-from-an-iso/

  Altrament, pots actualitzar el paquet sense problemes, si hi ha cap canvi critic de configuració et demanarà si vols mantenir la vella o bé sobrescriure-la amb la pertinent de la instal·lació.

 • Gracies Oriol,

  em referia a fer un upgrade de la distribucio, de la 5.04 a la 5.10. Lo de si el sistema es critic….mmm, bueno, es on tinc la web, i per mi es tirant a critic, clar que als meus companys de pis no els ho sembla tant , i a vegades posen les estufes a tot drap i quan salta la llum, despres no l’engegen…pero aixo ja es un altre tema.

  Gracies per l’enllaç

  salut