Mozilla.com, cal tremolar?

La gent de la Mozilla Fundation ens han despertat avui amb quelcom que, com a mínim, no em deixa estar tranquil i em fa veure tèrbol quelcom que fins ara veia molt nítid: Avui ha nascut la Mozilla Corporation.

Esperem que en un futur tot segueix com fins ara, obert, gratuït, participatiu… no volem tan sols uns productes millors que els de Microsoft, volem productes lliures! Però no siguem alarmistes….

[ Via a.css ]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Ara parlo des de la ignorància però, en el cas d’Ubuntu, no hi ha també una empresa al darrere?: Canonical Ltd.

  A banda, Crec, i espero no anar errat, que de moment tots els productes de la Mozilla Foundation són GPL per tant, si en el pitjor dels casos (que no crec) la “Corporation” es passés al programari privatiu sempre tenim un molt bon punt de partida amb els productes actuals.

  Conclusions, no crec que ens haguem d’alarmar. Què millor que una empresa per recolzar una bona iniciativa (tot i que prefereixo les comunitats).

 • Oriol Morell i Jané

  Si ja tens raó que en principi no cal alarmar-se, però (seguint amb la comparativa que deies) mentre que Ubuntu va nèixer néixer d’una empresa que va decidir fer un producte lliure, la Mozilla Corporation neix d’una fundació que està fent un producte lliure. Crec que és força diferent, no obstant de moment els hi donem el vot de confiança 😉

 • Un

  Només com a correcció, l’accent a néixer va al revés (obert) i a la frase final hi sobra el “hi” (aquest ‘hi’ fa referència a ‘el vot de confiança’. Si apareix un no pot aparèixer l’altre).

  Bon vent

 • Oriol Morell i Jané

  Gràcies Un!

  I barca nova!