Lluita contra l’spam: ara els trackback

Les estadístiques del Spam Karma ja són desesperants: 6.250 comentaris bloquejats! A més, per si fos poc, em comença a arribar spam per TrackBack i com que el meu proveïdor d’allotjament no em permet emprar la funció allow_url_fopen no puc activar el control d’aquest tipus d’spam que incorpora el Spam Karma, així que he instal·lat l’enèssim (i espero que darrer) plugin per combatir-lo. Es tracta del Mod_Rewrite Trackback Spam Blocker que restringeix els accessos directes als arxius de TrackBack de WordPress… seguirem informant.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Oriol, dius:
    […] el meu proveïdor d’allotjament no em permet emprar la funció allow_url_fopen no puc activar el control d’aquest tipus d’spam que incorpora el Spam Karma,[…]

    Em pensava que tu i jo tenim el mateix “proveïdor”… no tens control total sobre la màquina?

  • Oriol Morell i Jané

    No, no, ja no tenim el mateix “proveïdor” 😉