Blocs: cada dia més una font d’informació

El que anunciava fa 10 dies l’Alfons al seu bloc ara ha transcendit a la premsa. Cada dia és més habitual trobar notícies als mitjans de comunicació tradicionals extretes, o que has pogut llegir amb anterioritat, a blocs personals la qual cosa referma un cop més que els blocs, DIPs o com es vulguin dir estan al punt de mira de molts periodistes.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Rap

  El més divertit és quan el periodistes no contrasten les fonts i passa coses com aquesta http://www.tomedo.net/apple_tour_a_pel_tour

 • Oriol Morell

  Ostres sí, ja recordo l’affer Barça – Apple. Va ser boníssim!

 • Quan vaig veure això a TVC em vaig indignar… ho vaig postejar de seguida!

  El curiós del cas però, pel que fa als periodistes… és que, a banda de publicar-ho al meu dip ho vaig comunicar a Vilaweb… i no em van dir ni piu!!! snif! snif!

  Ells veig que ara, com a enllaç, citen la font de’n Xavi Caballé.

 • Oriol Morell

  Els enllaços han estat afegits. Ahir quan vaig escriure aquest text no hi havia cap referència ni res.

 • Ei! que no passa res! només era un comentari…