Ubuntu 5.04 Preview

The Ubuntu Team is proud to announce the preview of their second release: Ubuntu 5.04-preview – codenamed ‘Hoary Hedgehog’. The preview release includes both install CDs and bootable live CDs for three architectures. The highlights include: GNOME 2.10; X.org 6.8.2; Kickstart compatibility for automatic installations; several new desktop package-management tools to make it even easier to stay up to date; an ultra-fast boot process, with optimized init process and special optimizations for the hotplug system….

Podeu llegir tot l’anunci oficial i descarregar la nova versió prèvia des de la secció de descàrregues d’Ubuntu.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • JUDITH

    30 anys que fà que bec voll damm i ara em veniu amb lŽanglés. Això si que no !!

  • Alfons

    A la gent que hi enteneu… això de que Ubuntu es basa en Debian… és el mateix “es basa” que amb Knnopix?. És a dir, un Debian amb un instal·lador més senzillet?