Amb què treballo?

Seguint l’exemple de Vicent Partal i de Linus Torvalds, procediré a explicar quines són les meves eines de treball:

Disposo d’un ordinador clònic Intel Pentium IV a 3GHz amb 1GB de RAM i Ubuntu Linux 4.10 com a sistema operatiu. A més tinc un Acer TravelMate 250 amb un processador Intel Pentium IV a 2’6GHz i 512MB de RAM amb una arrencada dual amb Ubuntu Linux 4.10 i Windows XP Home que m’acompanya de viatge. Tots dos surten a Internet a través d’una ADSL de Telefónica, l’un mitjançant una connexió tradicional ethernet que recorre mig pis i l’altre amb una connexió sense fils cortesia d’un Acces Point marca no t’hi fixis. Els meus programes preferits són: OpenOffice, Firefox, Thunderbird, GEdit, BlueFish, Gaim (oriol@jabber.puntbarra.com) i l’Skype (oriol_morell).

Em deixava que sovint el portàtil surt a Internet mitjançant la cortesia d’un Acces Point mal configurat d’algun veí.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • xafardejant he trobat aquest blog que pel què veig tracta de temes que em són afins. Et va bé l’ubuntu? Jo he vist com petava la taula de particions en 3 PC’s diferents !!
    Ara mateix faig servir Fedora Core 3, que de moment no m’ha provocat cap desgràcia. Per cert, un portàtil amb un p4 2.6… ufff. dura gaire la bateria?

    salutacions

  • Gerard

    Jo tb tinc l’ubuntu, i em va de puta mare

  • Pingback: El meu dip » Blog Archive » Amb què calculo()