Microsoft farà antivirus…

Si més no això és el que sembla després de l’adquisició, per part de la companyia de Bill Gates, de l’empresa Sybari Software.

En Mike Nash, responsable de la unitat de seguretat i tecnologia de Microsoft, ha comentat:

Through this acquisition, we’re excited to be able to provide customers with a server-level anti-virus solution that delivers advanced file and content-filtering capabilities and the use of multiple scan engines. In this way, customers get choice, high-quality performance and the most up-to-date protection possible.

I jo em pregunto, si els virus són programes que en el major nombre de les ocacions s’aprofiten de forats de seguretat per a malmetre un sistema, per que Microsoft no inverteix en millorar els seus productes i evitar aquests forats i no en la compra d’empreses d’antivirus?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • jo crec que microsoft lo que l interessa es fer el seu monopoli mes gran, com diuen ( unete i venseras). moltes companyes es fan fortes en el mon de la informatica, llabors bill gates es dedica a comprarles, aixi no li fa la competencia. aquesta nova companyia de antivirus es una mes de la gran llista que ha compar microsoft. aixi com mes mon de la informatica acapari microsoft, mes dificil que fagin fallida.

    microsoft ja es dedica a tapar els forats. pero quan el virus ja ha entrat a millons de persones.

    tambe corre el rumor de que les companyies de antivirus deixen anar alguns virus, per que s utilitzin els seus productes

    jo personalment soc mes vesant de software lliure.

    salut! company

  • A can Gates tenen molta gana… de pasta per una banda i de menjar-se la competència. Aposto que si treuen un antivirus vindrà integrat en algun SO .