Inversions a Zend Technologies

Intel Capital i SAP Ventures, les línies de negoci d’inversions de risc d’Intel i SAP, han invertit a Zend Technologies, l’empresa fundada pels desenvolupadors de PHP.

Strategic investments from Intel Capital and SAP Ventures will be used to build a commercial infrastructure to support PHP in the enterprise, further strengthening both the momentum PHP has and Zend’s position as the PHP leader,” said Doron Gerstel, President and CEO, Zend Technologies. “Our ongoing development of a solid ecosystem surrounding PHP makes it enterprise grade. Working with Intel and SAP will make it even stronger.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Intel i SAP saben molt bé el què fan. Ara que pels servidors de petita i mitjana escala els productes de Zend han triomfat, sembren el terreny per no quedar-se endarrerarits si la cosa “va a més”. Si no recordo malament, IBM va fer una acció similar fa uns mesos.