bbPress: els fòrums de WordPress

Llegeixo a a-css que l’equip de WordPress ha anunciat el desenvolupament de bbPress, un sistema de fòrums pensat per a l’usuari i enfocat a satisfer els estàndards del ·W3C·.

De moment bbPress ja té una versió alfa per a testejar, però amb la velocitat que programen aviat tindre la primera versió estable del projecte.

The day after Christmas Matt started coding from the ground up and two days later the first version of bbPress was pushed live on WordPress.org.

Si aconsegueixen fer quelcom senzill i eficient com WordPress, serà una eina fantàstica!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Tothom parla dels fòrums de WordPress (bbPress) però no en veig d’nstal·lats.

  Jo sí en tinc un, és a:

  Elliottistas

  És senzill però va de maravella.

  Salut

 • Oriol,

  ningú ha pensat de fer un fòrum de wordpressers en català? Sota l’aixopluc de Softcatalà, per exemple? Jo acabe d’arribar i aprenc llegint-vos a uns i a altres (Alfons, Benjamí) i veient com ho teniu muntat. Però jo sóc filòleg, i, certament, haguera agraït i encara agrairia un fòrum on demanar ajuda i consell als qui de veres en sabeu. M’he hagut de traduir a pèl tots els arxius del template amb l’ai al cor per si espanyava una línia de programa. I, supose, un a un tots ho hem fet igual. És una llàstima anant fent tots la mateixa faena cada vegada, no creieu?

  Salutacions

 • Oriol Morell i Jané

  Seria una bona idea, et refereixes a un fòrum de suport en català?

 • Bé, podria ser un fòrum de suport, sí. O d’intercanvi, en general. A mi m’haguera vingut bé fa unes setmanes. Ara dius que estàs traduint el plugin de galeria de fotos i el teu treball ens pot ser útil a altres que després vulguem usar-lo. Però resulta que jo ho sé de rebot, perquè vaig anar a parar al teu blog des del d’Alfons que havia conegut una nit, de pura casualitat perquè vaig entrar en bitacoles.net i ell acabava de fer-hi ping. Un desastre. Seria millor concentrar la informació sobre wordpressers en català en un punt i fins i tot poder comptar amb un directori de blogs en wordpress en català. Jo me l’he fet anant aquí i allà i he anat aprenent coses del que he vist que teniu fet i del que conteu en els vostres articles, també li vaig demanar coses al Benjamí Villoslada (bitassa.net). Pensa-ho. Salutacions!

 • Oriol Morell i Jané

  Bé doncs, t’aviso quan hagi posa’t fil a l’agulla 😉

 • Fantàstic, Oriol! 😉

 • Oriol, tinc un problema amb WordPress i estic bastant desesperat: després d’editar una pàgina nova (no una entrada), es publica en la pàgina principal, però quan cliques dóna un missatge d’error. I passa el mateix quan canvie la jerarquia de les que ja tinc publicades. El missatge d’error és aquest:

  Not Found
  The requested URL /blog/hola/ was not found on this server.

  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  Apache/1.3.33 Server at http://www.perpal.net Port 80

  Gràcies per l’ajuda.

 • Ja ho he trobat: haig d’actualitzar l’estructura dels enllaços permanents al htaccess cada vegada que faig canvis a les pà gines, no?

 • Pingback: volldamm.net » Fòrums de WordPress en català()

 • nokto

  hola, a ver si me podeis orientar un poco. existe version linguistica en catalan para bbpress? quiero crear un foro para mi grupo de amigos del cual la mayoria es catalanoparlante. yo vivo en catalunya desde hace poco y aunque estudio catalan todavia no puedo escribir bien en esta lengua.

  moltes gracies y deu vos guard a tots 😉

 • Podeu trobat una traducció de bbPress 2.0 al català/valencià al nostre blog:
  http://clickgnosis.es/?p=3441