Microsoft no en sap

Cada dia estic més convençut que Microsoft s’està veient superat. No parlo d’una superació tècnica, parlo d’una superació en quan a capacitat de generar solucions aptes i segures.

Quan fa molt de temps que navegadors com ara Firefox bloquejen els pop-ups (finestretes emergents) no desitjats amb molt d’èxit, Microsoft va decidir (o va haver de) incorporar aquesta funcionalitat com a pedaç del seu Internet Explorer dins la distribució del SP2 només del seu sistema Windows XP. Doncs bé al bloc d’en Xavi Caballé llegeixo que a Security-Protocols ja expliquen com saltar-se la protecció d’aquest bloqueig de pop-ups de Microsoft.

Què està passant? O de què ens adonem que ha estat passant fins ara?

I tu, encara confies el teu ordinador a una empresa que empra els seus clients com a betatesters de les seves aplicacions?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Doncs la veritat és que en Microsoft fa alguns anys hi confiava (com podia no confiar-hi) per desconeixença sobretot. Fins (però per gust pel marketing d’un famós) em vaig comprar una biografia de B. Gates.

    Ara, la meva confiança en MIcrosoft ha desaparegut per dos motius: 1) La meva sospita, creixent, del seu monopolisme, i 2) Els errors que Internet explorer i altres problemes de Microsoft em donen cada cop més.

    Sospito que Internet vol cobrir-se d’or i està desesperada per vendre els productes que fabrica. Ara, penso que cap gallina d’ous d’or pot ser explotada contínuament. Actualment, per colaboració amb Bush junior (no sé, sospito que això fa una mica, si, fent una mica de teoria ficticia, hagués guanyat Nader la cosa hagués estat diferent) Microsoft es manté bé, però penso que només és la cresta de la paràbola cap avall.

    Mentre Microsoft segueixi pensant en el Velló d’Or i en el paladí de la política republicana, dubto que, almenys fins dintre de 10 anys, estiguin fent bones apostes. Quant més culte esdevé la gent, menys enganyable és.

  • quina colla de sapastres a can Gates. Fan uns pedaços al sistema i encara els fan malament.

    El bloqueig de popups el vaig trobar una joia quan el vaig descobrir fa uns anys amb el mozilla i un addon (www.mozdev.org) que es deia ad-block i un altre que era el bannerblind…