Lleida – La Pobla de Segur amb la Generalitat

Llegeixo a Vilaweb que la Generalitat assumirà a partir de l’u de gener de 2005 la gestió de la línia de tren entre Lleida i La Pobla de Segur. Entenc que la idea és millorar el servei i evitar que per fer poc més de 80Km es trigui més de dues hores quan s’hi arriba, ja que les incidències en aquesta línia són més habituals que no pas el correcte funcionament de la mateixa.

Toquem fusta gent del Pallars!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • quan parles d’incidències et refereixes a que el tren es quedi aturat al mig d’enlloc amb la locomotora treient fum, o als descarrilaments, o potser et refereixes als retards d’hora i mitja de l’estiu, o potser al fet que la velocitat mitjana sigui de 35 kilòmetres per hora?

  • No home, no! Quines coses de dir… em referia a haver de canviar de tren a mitg trajecte al coincidir dos trens un direcció Lleida i un direcció La Pobla en una línia d’una sola via….

  • Només l’he fet servir 3 cops en ma vida, tres juliols consecutius i per sort no ha passat res d’això… però de totes formes, aquest passat juliol la experiència va ser com pujar al Dragon Khan… perquè fotia uns bots que semblava que anés a sortir-se de la via i caure al pantà…