La Generalitat exigirà proveïdors en català

Llegeixo a Telenoticies.com:

La Generalitat exigirà l’ús del català en totes les compres que faci a partir d’ara. L’acord, que el govern aprovarà en la seva reunió de dimarts que ve i al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio, vol fomentar l’ús del català aprofitant la força que té l’administració catalana com a compradora. Això vol dir, per exemple, que tots els productes que comprin els hospitals o les escoles públiques, especialment els alimentaris, hauran d’estar etiquetats en català.

Vol dir això que a partir d’ara la Generalitat no comprarà més, per exemple, a Microsoft o a HP? O faran canviar les polítiques lingüístiques d’aquestes empreses?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Com deia en Nadal Batle, rector històric de l’UIB, «Venc en qualsevol idioma, però només compro en català».

  A totes les visites de venedors i telefonades per vendre sempre demano el mateix: Està en català? És un filtre inicial important. En el cas de la publicitat a la premsa i ràdio és indispensable. Només ens anunciem a medis en català, com el diari Pla de Mallorca.

 • Ja tocava!

 • Korones

  Ya se ve que nunca compráis por internet. Por lo que decía, debéis de considerarlo un ataque a la sagrada Nación catalana.
  Nada, seguid así, que os irá estupendamente.

 • Oriol Morell i Jané

  Ai quina poca feina….

  Compro per internet pràcticament a diari i exigeixo que se’m tracti com em mereixo. La Generalitat demana, i crec que de forma correcta donat el volum d’inversions que realitza, que li parlin en la seva llengua. Que té això de dolent?

  Apa nano, cuida’t!