CDs d’Ubuntu Linux

Avui he rebut les 10 copies d’Ubuntu Linux que vaig demanar gratuïtament a través del seu web, és fascinant. M’han enviat 10 pacs d’Ubuntu Linux que inclouen el CD instal·lable de la distribució i el CD live que arrenca sense necessitat d’instal·lar res al sistema, una meravella!
Ubuntu CD

Per desgràcia la gent d’Ubuntu s’han vist desbordats i informen que [..]

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • jo

  A mi també m’han arribat avui, tot i que jo en vaig demanar menys, per cer concrets 3 de x86 y 2 de PowerPc

 • Uri

  10 còpies? No te’n sobrarà una i me la podries fer arribar? Si fos el cas em fas un correu o algo, moltes mercis…

 • Uri

  Uix, veig que l’altre comenteri meu queda com si tingués molt de morro. Però bé, la cosa és que si has demanat 10 còpies per distribuir-les amb els amics, que a mi em faria il·lusió tenir un cd “original” d’ubuntu..

 • Salut Uri,
  la veritat és que en vaig demanar 10 i ja els tenia força col·locats, no obstant miraré que hi puc fer.

 • lofiti

  Per demanar que no sigui.. Jo estic igual que l’Uri.. Xo bueno no crec que la teva feina sigui la de distribuir-ho. Aixi que endevant i felicitats pel Weblog

 • Francesc

  Ei jo tb en tinc un però tinc problemes amb la conexió a internet i el livecd, algú sap configurar-ho? hi ha emule o p2p per linux? merci

 • Oriol Morell

  Francesc, tens un servidor DHCP a la teva xarxa? El livecd configura la xarxa a través d’aquest servei.

 • Mercè

  Hola!!

  Tinc Ubuntu i un modem d’aquests de telefònica balus, un Vitelcom. El driver que he trobat no tira “ni p’atrás” i sembla ser que me n’hauré de comprar un de nou, un que sigui un router. Algú sap si h iha algun driver que funcioni, o alguna manera de configurar Ubuntu de manera que el que tinc pugui tirar? Alguna idea d’alguna marca en concret que tingui drivers per linux?

  Gràcies per la volstra ajuda!!

  Mercè

 • Mercè

  Hola!!

  Tinc Ubuntu i un modem d’aquests de telefònica balus, un Vitelcom. El driver que he trobat no tira “ni p’atrás” i sembla ser que me n’hauré de comprar un de nou, un que sigui un router. Algú sap si h iha algun driver que funcioni, o alguna manera de configurar Ubuntu de manera que el que tinc pugui tirar? Alguna idea d’alguna marca en concret que tingui drivers per linux?

  Gràcies per la volstra ajuda!!

 • Pingback: volldamm.net » CDs d’Ubuntu 5.04()