GMail accessible via POP

Llegeixo al Gmail Help Center que el sistema de correu de Google ja suporta la descàrrega de missatges a través de ·POP· .

Per a emprar-lo només cal seguir dues pases:

  1. Activar el POP al nostre compte de correu (Settings » Forwarding and POP)
  2. Configurar el nostre client de correu amb:
    POP3: pop.gmail.com
    SMTP:smtp.gmail.com pel port 587

De moment aquesta opció no està disponible a tots els comptes, però durant les properes setmanes diuen que ho estarà.

Over the next several weeks, we are introducing POP access to all of our users. To make sure the feature is fully stable, we’re giving users access to POP in phases. Once POP access is available to you, a ‘New Features!’ link appears at the top of your account, along with a ‘Forwarding and POP’ tab on your ‘Settings’ page.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • josep m.

    D’entrada he de dir que només sóc un usuari “un poc avançat, però no gaire” d’internet, i des de fa ja un parell d’anys solc fer servir preferentment el correu gmail; però ara ja fa mesos que sembla que tinc problemes pel que fa al SMTP per vindre per defecte pel port 25, i d’això me’n vaig adonar quan vaig voler fer servir el meu Thunderbird que sempre me’n donava com a error la contrasenya introduïda; tot tafanejant per l’internet me’ń vaig assabentar que calia canviar de port (al 587?) Hi he anat amunt i avall del Google i encara no he pogut trobar com fer aquesta operació des del gmail directament (?)