Nestlé fora de la nostra cuina!

[ Via Plataforma per la Llengua ]

La cap de relacions corporatives de Nestlé España ha assegurat a la Plataforma per la Llengua que Nestlé no preveu etiquetar els seus productes que ven als territoris de parla catalana en la llengua pròpia. Entre els motius principals d’aquesta negativa hi ha “els problemes que generaria un etiquetatge multilingüe”, segons ha dit la dirigent de Nestlé a la Plataforma per la Llengua. Tampoc es preveuen canvis en els seus webs, que en cap cas s’ofereixen en llengua catalana.

Així doncs ho tinc clar, s’ha acabat comprar: Nescafè, Eko, Bonka, Aquarel, Perrier, Viladrau, Nestea, Nesquik, llet condensada La Lechera, iogurt Sveltesse, Chocapic, Fitness & Fruits, Nidina, Culinari Maggi, Culinari Buitoni, Congelat Buitoni, Habas a la Catalana Litoral, Salsa Solís, Gelat Camy, Nestlé Extrafino, Crunch, Milkibar, Kit Kat, After Eight, Nestlé Noir Intense

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • jo

  Bé, la veritat es que si prens aquest mesura, segurament també s’hauria de deixar de consumir molts altres productes que discriminen la nostra llengua.

  Desconec si existeix, però seria interesant un listat amb totes aquestes empreses i els productes que comercialitzen.

 • Pots trobar la inversa, el llistat d’empreses que etiqueten en català a:
  compraencatala.org (crec)

 • pepet

  Pots optar per fer vaga de fam, si només has de menjar coses etiquetades en català…

  Tots a fer vaga de fam per l’etiquetatge!

 • Prefereixo optar per ser coherent amb les meves ideologies, i no em cal fer cap tipus de vaga per fer-ho. Òbviament si no puc consumir un producte etiquetat en català per què no existeix el consumiré etiquetat en castellà, però puc perfectament prescindir de certs tipus de productes

 • Javi

  Hola,

  Sabieu que cap dels PC’s des dels que escriviu estan etiquetats en català?

  Deixeu doncs de mejar i de navegar per internet…