No puc accedir a la meva universitat!

He d’anar al meu campus universitari a buscar els enunciats d’un parell de pràctiques prou importants, faig tot el camí cap a la universitat amb normalitat, però quan hi arribo em trobo una sorpresa: el meu campus no hi és, miro que hagi anat pel camí correcte, fins i tot torno a casa i repeteixo el trajecte tot sorprès, però no hi ha manera, el meu campus ha desaparegut, no hi puc accedir, no hi és!!

Potser sona una mica a pel·lícula d’extraterrestres però és el que m’ha passat aquest matí i el que em passa ara: el meu campus no existeix. Potser si explico que estudio a una universitat a distància serà més fàcil d’entendre la història, però no per això menys incomprensible. Si volem equiparar els estudis ‘on-line’, que no virtuals, amb els estudis presencials, com potser que el meu campus desapareixi quan hi vull accedir?

Normalment, la universitat on estudio, avisa que tal dia el campus no serà accessible o que tal altra faran una actualització… així doncs entenc que quan m’adreço al campus i no hi puc accedir sense previ avís és que hi ha hagut una incidència produïda per:

  • Connectivitat
  • Incidència maquinari
  • Incidència programari
  • Incidència elèctrica

La primera i la darrera les elimino perquè l’entrada a la universitat (la pàgina web principal) carrega sense cap problema, per tant no poden haver problemes genèrics. Em quedo amb les dos més previsibles: maquinari i programari, qualsevol de les dues no té cap perdó per ser evitables.

Què passaria si la UOC fos un banc i hagués de fer un pagament o una transferència?

Per sort la Generalitat es gastarà un dineral per a alliberar aquest meravellós campus (notis la ironia…)