Adéu a ‘Barcelona Sense Fils’

Mercè Molist explica a Diari de Barcelona que l’Ajuntament de Barcelona ha tancat la seva xarxa sense fils:

El Consistori de Barcelona ha tancat les portes virtuals de la seva xarxa pública sense fils, que havia completat la passada primavera i que consistia en 11 punts d’accés instal·lats als 10 districtes de la ciutat. L’ajuntament s’ha vist obligat a tancar la xarxa perquè la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT) li prohibia mantenir-la oberta en les condicions actuals. Segons l’ajuntament, els requisits que se li demanen són “irreals”.

Si voleu més informació, podeu llegir la resolució de la CMT

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Vaja putada, tot i que mai l’he fet servir. El meu portatil (no es “meu” i pesa un colló) i no es plan…
    Però a part d’això, jo sempre penso una cosa. Què passa amb els particulars/empreses que s’instal·len ADSL amb wifi sense encriptació, i s’hi connecta tot el veinat d’estranquis? Els vindran a denunciar per compartir ADSL?

  • Home, de fet si vas pel carrer amb una butxaca foradada i et va caient la cocaina que hi portes, no crec que et puguin jutjar per camell, no? 😉

  • Revisc el tema anunciant que hi ha possibilitats amb la xarxa lliure i oberta guifi.net[1] on tothom hi pot participar.

    [1] http://www.guifi.net