Més motius per emprar Firefox!

Descarrega't Firefox ja!Segons llegeixo a ZDnet, Microsoft ha confirmat que la darrera versió del seu Internet Explorer estarà integrada al SP2 de Windows XP i no es podrà obtenir de cap altra manera, deixant a l’estacada prop de 200 milions de persones que empren versions anteriors del sistema operatiu de Microsoft.

Tot usuari de Microsoft que vulgui navegar de forma segura (fins que es demostri el contrari) amb Internet Explorer haurà d’actualitzar el seu sistema operatiu amb els costos que això comporten.

“We do not have plans to deliver Windows XP SP2 enhancements for Windows 2000 or other older versions of Windows,” the company said in a statement. “The most secure version of Windows today is Windows XP with SP2. We recommend that customers upgrade to XP and SP2 as quickly as possible.”

Un cop més Microsoft facilita l’avenç del programari lliure potenciant que els seus usuaris emprin la millor alternativa al seu navegador: Mozilla Firefox.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • recordo que IE que tenia fa molt temps era una merda… no feia més que emplenar-me la makina de spywares, parassits i penjar-se’m. LLavors vaig saltar a mozilla i la diferència era notable: cap spyware, bloqueig de popups, etc.

    Per cert, l’avenç de mozilla es veu reflectit a la pàgina http://www.w3schools.com, de tal forma que el 16,6% d’usuaris ja usen mozilla (tot i que no especifiqui si és mozilla o mozilla firefox)