Xicotes imaginàries

Imaginary Girlfriend
Sé que pot sonar estrany, però hi ha una empresa que es dedica a facilitar xicotes imaginàries a tothom que contracta els seus serveis:

  • Tired of your friends and family telling you to get a girlfriend?
  • Want to make that certain someone a little jealous?
  • Need a confidence boost? Just feeling lonely sometimes?

With an Imaginary Girlfriend, you can carry on a completely fictitious, yet authentic looking relationship with the girl of your choice.

[…]

Just make up how you met and include any details about yourself that you want your new girlfriend to know. Within days you’ll receive personalized love letters by mail, e-mails, photos, special gifts… even phone messages or online chat. Every Imaginary Girlfriend is unique.

Per fer-vos una idea, una relació imaginaria amb un noia, actriu, de 21 anys de Vancouver té un cost de 45 dòlars cada dos mesos! Òbviament l’empresa també busca noies disposades a ser xicotes imaginaries i guanyar entre 30 i 100 dòlars per relació.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • Jajaja, ei, és molt bona idea, això. Estic per apuntar-me com a ‘novia’, em puc posar uns rulos xD

    salut!

  • L

    Curiosa forma de prostitució… De fet, això em sona a una història del Woody Allen d’unes putes que enlloc de cobrar per cardar, cobraben per llegir literatura i tenien diverses tarifes segons la dificultat de l’obra. (Crec recordar que Moby Dick vindria a correspondre a un complet.) En fi, si non é vero é ben trobatto…