Thunderbird 0.6 i els diccionaris

ThunderbirdAhir vaig actualitzar el meu Thunderbird a la seva darrera versió 0.6, en destaquen les següents millores:

 • Windows Installer
 • New Default Theme on Mac OS X
 • Improved Junk Mail Controls
 • New Brand Identity

L’actualització va ser trivial:

 1. Eliminar la versió vella del producte
 2. Instal·lar la nova

Però a l’hora d’enviar el primer correu vaig veure que m’havien desaparegut els diccionaris ortogràfics que tenia instal·lats. Vaig haver de cercar com tornar-los a instal·lar: la solució a dictionaries.mozdev.org!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Hola, disculpa pel meu desconeixement que és? un programa de correu?
  Funciona amb Windows?

 • Oriol Morell

  Correcte, és un client de correu desenvolupat per la comunitat de Mozilla. Funciona sobre Windows, Linux, MacOS, … És molt potent i fàcil d’emprar i a més, si et usuari de Outlook, deixaras de patir les autoexecucions i problemes de seguretat d’aquest.

  Un consell: tasta’l un parell de dies i no podràs deixar-lo!