Terra amenaça els seus clients

La FACUA denuncia les amenaces de Terra als seus clients de Tarifa Plana a través de RTB. L’empresa de comunicacions exigeix als seus clients que no descarreguin archivos de peso excesivo i que s’encarreguin de interrumpir la conexión cuando no vaya a utilizarla o cuando no esté delante del ordenador (de tota manera Terra per si de cas, força una desconnexió cada 4 hores d’ús).

L’empresa, en una clara maniobra per potenciar els serveis de ADSL, assegura per carta que en caso de continuar usando el servicio de forma contraria a las Condiciones Generales, procederemos a darle de baja en el mismo de conformidad con lo establecido en las condiciones de uso del Servicio.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Pau

  Si algú ofereix un bon servei, ho fa a un preu altíssim.

  Si algú ofereix un mal servei, ho fa a preu baix.

  Terra ofereix mal servei a preu alt. No hi ha un error? No, per que moltissima gent té a Terra com a proveidor de linia ADSL i RTB, i terra fa el que vol amb ells.

  Al dir terra no us ve al cap una gran empresa apestosa que omple els carrers de cable (No dic fecsa, dic telefonica)…

  “Agafem terra i menys preocupacions”…… i despres pasa aixo.

  Joder, quin desfugue xD