Llàstima de cafè!Llegeixo a LesFinances.info que la cadena Starbucks oferirà a partir del proper mes un servei de connexió Wireless per als seus clients als establiments de Madrid i Barcelona.

Aquest nou servei i la prohibició de fumar a dintre dels locals de la companyia americana farien que fos el meu lloc predilecte per anar a fer un cafè.

Només hi ha una pega: el cafè que hi fan no val res.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Princesa

  Els fumadors i les fumadores d’aquest país què haurem de fer? Fumar sota la pluja?

 • Oriol Morell

  Ara els NO fumadors… hem de fumar al metro, als restaurants, als bars, discoteques, …

 • Princesa

  Concedit. Fumarem sota la pluja. O deixarem de fumar. O deixarem d’anar amb metro, als restaurants, als bars i a les discoteques…

 • Oriol Morell

  Deixa el tabac i passa’t a la Voll Damm, molt més saludable! 😉

 • Princesa

  Sóc així jo, tossuda com una mula. De vegades, els fumadors i fumadores ja les tenim, aquestes coses: ens encaparrem en creure que no volem deixar de fumar. Però és que a mi la cervesa ja m’agrada…. la solució serà fumar a casa, per no molestar a ningú. I no convidar-vos-hi, no fos cas que us ofeguéssiu. Per cert, el tabac no puja al cap, oi? Vull dir que fumar no fa disminuir els reflexes, ni et fa conduir a tota òstia per la carretera, ni et fa enfrontar-te amb el primer innocent que et trobes (a la sortida de la discoteca, per exemple). Res, que potser si que cal aprofitar els dies de pluja.

  Petons amb gust de xocolata per tothom!

 • Oriol Morell

  Xocolata? Això si que és un bon vici!