Què pot portar a una noia a vendre’s?

Suposo que la desesperació d’una situació difícil de solucionar.

Rosie decided she’d rather prostitute herself than end up £15,000 in debt after finishing her science degree at the University of Bristol.

El que no entenc és què pot portar a una noia a prostituir-se i després, teòricament arrepentida, a explicar-ho.

Què passarà quan aquesta noia obtingui el seu títol a la Universitat de Bristol? Amb quina cara anirà a cercar feina o amb quina cara anirà demà a classe, després que la seva fotografia s’hagi propagat per la xarxa?

L’únic que puc pensar és que aquesta noia s’ha proposat fer calers i, independentment del seu degree, ha decidit muntar una història per tal de fer-ne.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • potser la seva meta ha canviat de de treure’s el títol gràcies a la prostitució a fer-se rica gràcies a la prostitució.

  Mai se sap, però mentre es guanyi la vida i no molesti a ningú, que faci ves… xD

 • Què et fa pensar que no cercarà feina amb la cara ben alta? No és digne una puta? Ets l’home de Cromanyó?

 • Oriol Morell

  Una puta és tan digne com un informàtic (en sóc), el que no aguanto és la gent hipòcrita que diu estar arrepentit de quelcom, com la noieta de la història que diu que va plorar i plorar i que es va sentir fatal pel que havia fet, quan a l’hora se n’aprofita per treure’n profit.

 • Nefth

  Crec que

  a) una de les coses més tristes és que això sigui notícia i se’n tregui profit.

  b) No podem jutjar, mai, les accions de tercers [i menys si no els coneixem, i menys encara si no els hem vist mai]; ja que mai saps que pots fer o què faràs, no crec que siguem capaços de controlar, o més ben dit, de compendre… no ho se, recordem que som animals, la barreja d’instint, supervivència, emocions i moltes altres coses dónen com a resultat situacions inesperades.

  c) Potser era totalment conscient del que va fer, tots aprenem dels nostres errors.

  d) La manipulació de la informació està de moda, seeing isn’t always believing.

  només és una opinió.