Llàgrimes per la Nasser – Soler, Esteve

Llàgrimes per la Nasser
Llàgrimes per la Nasser
Esteve Soler
Editorial Planeta, S.A
ISBN 84-9708-116-1
12,5
120 pàgines
Periodisme
Català
més »

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Eva

  Soc una xica de valencia, y estic estudiant 2 baxillerat i m’han recomanat aquest llibre a l’institut i la veritat m’ha agradat molt el llibre i tinc q fer un treball sobre aquest tema, una reflexió. L’any passat vaig llegir una novel·la anomenada “En un lloc anomenat guerra” en el cual tractava també sobre la guerra entre russos i crec q pakistans(no m’en recorde molt) però el llibre d’Esteve Soler és la realitat, i abans estava en contra d’aquesta guerra però ara més encara. Bé, espere q compren molts llibres perquè val la pena llegirlo y a més està bé q els beneficis vagin a Mans Unides.Gràsies per atendre’m.

 • Mercè

  Llegir “Llàgrimes per la Nasser” ha estat mirar profundament dins meu. Veure de prop, escoltar la veritat d’allò que, sense adonar-nos, cridàvem molts…-justícia, no a la guerra, no al patiment…-
  Felicitar en Esteve per haver-nos ofert la possibilitat de conèixer i compartir aquesta experiència.
  M’ha sorprès saber que no érem uns pocs els qui pensàvem així sobre el poble àrab i l’Islam… ha estat una satisfacció sentir-ho des de algú que ho podia dir, ja que ho havia experimentat; jo també.
  Desitjo que continuïs aquest camí que has iniciat i ens ho facis gaudir per a molts anys …”Inshala!!”

  Mercè